Utskriftslösningar 2018-11-06T12:56:22+00:00

Cirbit CvNa6DbWEAAz2GM-300x95 Utskriftslösningar Cirbit Namnlös Utskriftslösningar

 

 

 

Skrivare och kopiatorer

Vi erbjuder snabba och smarta utskriftslösningar för både mindre och större företag. Vi har lösningar som passar de flesta och med rätt maskin kan ni bli ert eget tryckeri för utskrift av mindre antal brochyrer eller liknande. Detta ger snabbare och mer kostnadseffektiva affärer.
Är ni ett större företag med behov för inredda skrivarrum, har en logistikavdelning med behov av extremt snabba utskrifter eller är ni ett mindre företag med behov av alla bekvämligheter vad gäller skanning och utskrifter så har vi alltid rätt maskin för er. Vi säljer skrivare med fullt stöd för mobila utskrifter från surfplattor och telefoner. Har man inget nätverk framdraget så kan man koppla upp enheterna via WiFi istället.

Cirbit AB är partners med alla varumärken vi säljer, vill ni veta mer kan ni kontakta oss på info@cirbit.com eller 031 – 30 999 03

Utskrifter

Ekonomiavdelningar, forskningsavdelning, kontorshotell eller andra liknande lösningar kräver ofta säkra utskrifter. Har ni en gemensam skrivare men vill slippa springa till skrivaren för att ingen annan ska se era utskrifter? Cirbit AB har smarta lösningar för säkra utskrifter med kod eller tagg till varje användare. Varje utskrift blir spårbar och man kan snabbt få information om hur mycket varje användare skrivit ut. För att få veta mer om säkra utskrifter, kontakta oss på info@cirbit.com eller 031 – 30 999 03

Laserskrivare eller bläckstråleskrivare?

Laserskrivare är vad vi oftast kallar våra kontorsskrivare, faktum är att de sällan är laserskrivare utan LED skrivare, nästan samma men olika. Laserskrivare är ofta dyrare i inköp men ger oftast en lägre utskriftskostnad. Bläcksstråleskrivare är oftast mer för hemmabruk, så snart man börjar ha lite volym i utskrifterna är laserskrivare att föredra. Vi har en lång lista av varianter på laserskrivare. Vi har multifunktionsskrivare med skanner och kopieringsmöjlighet men även vanliga svartvita skrivare som är otroligt snabba och kostnadseffektiva.

Digitala dokument

Skanna in era dokument och slipp lagring av pärmar och papper. Vi har lösningar som ger er möjlighet att ha digitala arkiv som dessutom gör det möjligt för ert företag att enklare skicka dokument vidare till andra kontakter.